Vi hjälper artister med pension

Som stolt sammarbetspartner med Stagepool erbjuder vi dig som medlem kostnadsfri pensionskonsultation där vi tillsammans går igenom din nuvarande situation och ger dig tips och råd på hur du kan skapa en bättre framtid som pensionär. 

Artist, ett yrke inte som alla andra

Att arbeta som artist skiljer sig väldigt mycket gentemot de flesta andra yrkesgrupper.
Att vara artist är inte ett jobb. Det är ett kall. Man är beredd att leva i kappsäck och käka snabbnudlar medan man flänger fram och tillbaka mellan auditions och callbacks.
Oftast är lönen låg sett till arbetet man utför men det är ok. Bara man får göra det man älskar så spelar det andra mindre roll. 

Jag som skall hjälpa dig att planera din pension vet vad jag talar om. 
2004 gick jag ut Balettakademien i Göteborg och började min resa som artist. 
En resa som var kantad av uppförs och nedförsbackar, toppar och dalar.  Efter en kringelkrokig resa tog den stopp och ridån gick ner för mig och min karriär som artist. 
Livet hade tagit en vändning och jag fick börja om med en annan karriär. 

Idag är jag pensionsrådgivare med en brinnande passion att få hjälpa andra i ett område som många tycker är svårt och abstrakt. Jag har nu varit rådgivare sen 2012 och det jag vet är att det kommer bli väldigt tufft för artister när man väl går i pension, om man inte tar tag i det tidigt och börja planera för framtiden 

Och vem bättre kan förstå en artist än en artist själv.