Bli kund hos oss

 


Bli kund hos oss

Att bli kund hos oss är enkelt och är kostnadsfritt.
Det första mötet är ALLTID kostnadsfritt. Vid det första mötet sätter vi oss tillsammans ner för att göra en analys om vad vi kan hjälpa dig med.

Du får berätta vad du har för tankar och mål med varför du vill inleda en kundrelation med oss. Därefter berättar vi vad vi kan hjälpa dig med, vad vi har för möjligheter att erbjuda och hur våra tankar går.
Om du mot förmodan inte vill bli kund så avslutas mötet och du du betalar inget för tiden.

 

Onboarding

När vi har kommit fram till vad vi kan hjälpa dig med och du önskar att ha oss som din rådgivare upprättar vi ett allmänt uppdragsavtal.
Vi kommer även att ta in en skötselfullmakt som innebär att vi får representera dig när det kommer till försäkring & placeringsärenden i de bolag vi är anslutna till via förmedlingskod.

När fullmakten är registrerad och det allmänna uppdragsavtalet är underskrivet är du nu klient hos oss.
Att vara klient hos oss kostar inget årligen utan avgifter tas ut först när ett uppdrag skall utföras.

Nytt möte

Därefter bokar vi in ett nytt möte i en snar framtid för att lägga upp en handlingsplan för att kunna göra dom önskade åtgärder du önskar få hjälp med.

När vi har hittat en åtgärd som behöver göras kommer vi att skriva ett enskilt uppdragsavtal för det avtalet och hur det uppdraget skall betalas till Rådgivaren, tredjepartsersättning eller arvoderad Rådgivning.
 
Regelbundna möten

Som försäkringsrådgivare till dig har vi ansvar och skall vårda våra kunde regelbundet.
Vi rekommenderar våra kunder att regelbundet träffa oss för att på så sätt hålla oss uppdaterade med vad som händer med ditt sparande, att du har rätt & aktuellt försäkringsskydd mm

Det är upp till dig som klient hur många gånger du önskas ses.