Planering inför pensionsavgång

 

Är det dags att gå i pension?


Att gå i pension kan både vara krångligt och tidskrävande.
Det är många delar att ta hänsyn till och det är lätt att gå vilse i pensionsdjunglen.
Hur planerar man sin pensionsavgång bäst? Skall jag ta ut mina pensionsdelar livsvarigt eller temporärt? Behöver jag ha efterlevandeskydd på mitt kapital?
Kan jag jobba något extra utan att behöva betala onödigt mycket i skatt?

Frågorna är många och idag har dom flesta flera olika pensionsbolag  man måste kontakta och

Jag hjälper dig hela vägen till pensionering

Planering av pensionsuttag

Genom min tjänst "Dags för pension" hjälper jag till med alla delar av din pension och utifrån dina tankar och önskemål tar vi tillsammans ut en pensionsplan som passar dig.

Skatteuträkning & aktivering

Jag hjälper dig  med pensionsprognoser & skatteeffekter, behovsanalyser, efterlevandeskydd och när allt är klart hjälper jag dig att verkställa uttaget alla dina delar.

Semester året runt

Det enda som är kvar efter att vi är färdiga är för dig  att sluta arbeta och ta semester året runt och njuta av livet som glad pensionär.


Helhetslösning eller hjälp med vissa delar

Har du flera olika bolag och en massa frågor rekommenderar jag  paketet: Pensionsdags där all service ingår mot ett fast pris. Har du däremot inte många delar att ta hänsyn till eller om du tex bara behöver hjälp med att aktivera vissa delar så kan timtaxa vara att föredra. 

Första konsultationen är alltid kostnadsfri. I den så tittar jag på vad du har för delar och utifrån hur det ser ut kommer jag att ge min rekommendation huruvida vilken tjänst du gynnas bäst av.

Klicka här för att komma i kontakt med mig

Läs gärna mina omdömen

Läs gärna mina omdömen som jag har fått under åren.
Dessa finner du genom att gå in på hitta.se och söka på FC Finans & Försäkring AB eller klicka på knappen nedan för att komma direkt till sidan.

Citat från Kund

Det är inte det lättaste att gå i pension med allt vad det innebär. Men tack vare att jag har en klippa som Mattias så känner jag mej lugn. Som jag varmt rekommenderar.
~ Christina M