Försäkringsrådgivning

 

Vi hjälper dig försäkra allt du håller kärt

Vi på FC vet hur viktigt det är att ha ett aktuellt och fullgott försäkringsskydd för en olycka eller sjukdom kommer när man minst anar det och alltid vid det sämsta tillfället.

Tillsammans går vi igenom ditt & din familjs försäkringsskydd när det kommer till försäkringar gällande olycksfall, sjukdom och sjukvård samt livförsäkringar.

Skapa trygghet till efterlevande

Hur jobbigt det än må vara att tänka på det så kommer det en dag då vi inte finns längre. Och ibland sker det som man fruktar mest. Att någon slits ifrån en mitt i livet.

Vi hjälper dig att se till att du och din familj har ett efterlevandeskydd anpassat efter er unika situation vilket kan innebära en stor skillnad för den som blir kvar med sorgen.

Se till att skydda dina nära och kära ifall det värsta skulle hända

 

Få vård snabbare

I Med en sjukvårdsförsäkring kan du få snabb vård i den privata sektorn som täcks av försäkringen. Det innebär att du kan bli friskare snabbare och på så sätt återvända till arbetet snabbare och minska risken för ekonomisk förlust.
Med en sjukvårdsförsäkring får du bland annat:

 
 
Snabb tillgång till privat specialistvård
 
Läkare online med E-vård
 
Rehabilitering efter operation

Försäkra ditt sparande

Vad händer med ditt sparande om du blir sjuk eller arbetslös? Oftast är det just det privata sparandet som först ryker om livssituationen förändras. Och oftast är det den privata sparandet som startar sist efter att man tagit sig ut ur en jobbig situation.
Vi vet att livet inte alltid blir som man tänkt sig.

Därför har Hjerta tagit fram en unik produkt där du kan försäkra ditt sparande i händelse av sjukdom eller arbetslöshet vilket gör att ditt sparande för framtiden fortsätter när du själv inte kan spara.